Beco produkter

 • Underlägg Beco placemat Grön

  Underlägg Beco placemat Grön
  Anti-slip underlägg från BecoPets!Underlägg i silikon till dina kattmatskålar, extra bra grepp så att båda kattmatskålar och katt-tassar står stadigt på underlägget under matstunden.Underlägget&hellip:
 • Beco kattmatskål Fresh Mint låg kant

  Beco kattmatskål Fresh Mint låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med klassisk och enkel design, skålen har en naturvit insida och en mintgrön utsida.Matskålarna från BecoPets är tillverkade av hållbar&hellip:
 • Beco matskål Coastal Grey

  Beco matskål Coastal Grey
  Nyhet från det populära märket Beco Pets!Miljövänlig matskål med klassisk och enkel design, skålen har en mörkgrå färgton likt kustens klippor och stenar.Matskålarna från BecoPets är tillverkade&hellip:
 • Underlägg Beco placemat Blå

  Underlägg Beco placemat Blå
  Anti-slip underlägg från BecoPets!Underlägg i silikon till dina kattmatskålar, extra bra grepp så att båda kattmatskålar och katt-tassar står stadigt på underlägget under matstunden.Underlägget&hellip:
 • Beco kattmatskål Save the Waves låg kant

  Beco kattmatskål Save the Waves låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med enkel design och med en låg kant, så att din katt kan äta bekvämt. Kattmatskålen har ett mönster med mjuka vågor i blått som&hellip:
 • Beco kattmatskål Honeycomb låg kant

  Beco kattmatskål Honeycomb låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med enkel design och med en låg kant, så att din katt kan äta bekvämt. Kattmatskålen har ett mönster som påminner om en bikupa, härligt&hellip:
 • Beco kattmatskål Coastal Grey låg kant

  Beco kattmatskål Coastal Grey låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med enkel design och med en låg kant, så att din katt kan äta bekvämt. Kattmatskålen har en mörkgrå färgton likt kustens klippor&hellip:
 • Beco kattmatskål Gone Fishing låg kant

  Beco kattmatskål Gone Fishing låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med enkel design och med en låg kant, så att din katt kan äta bekvämt. Kattmatskålen har en naturvit bakgrund och blått fisk-mönster.Matskålarna&hellip:
 • Beco Millie the Mouse

  Beco Millie the Mouse
  Eko-mus till din katt!Millie the mouse är en eko-vänlig kattleksak tillverkad av återvunnen plast och kattleksaken är dessutom 100% återvinningsbar när din katt är klar med den. Hur bra är inte&hellip:
 • Beco Bertie fågel

  Beco Bertie fågel
  Eko-fågel till din katt!Bertie the budgie är en eko-vänlig kattleksak tillverkad av återvunnen plast och kattleksaken är dessutom 100% återvinningsbar när din katt är klar med den. Hur bra är&hellip:
 • Beco Freddie fisk

  Beco Freddie fisk
  Eko-fisk till din katt!Freddie the fish är en eko-vänlig kattleksak tillverkad av återvunnen plast och kattleksaken är dessutom 100% återvinningsbar när din katt är klar med den. Hur bra är inte&hellip:
 • Beco matskål Honeycomb

  Beco matskål Honeycomb
  Nyhet från det populära märket Beco Pets!Miljövänlig matskål med klassisk och enkel design! Mönstret är designat med inspiration av en honungskupa och är en påminnelse om att skydda bin &:amp,&hellip:
 • Beco matskål Ocean Waves

  Beco matskål Ocean Waves
  Nyhet från det populära märket Beco Pets!Miljövänlig matskål med klassisk och enkel design, mjuka vågor i blått ska påminna oss om att hålla haven rena.Matskålarna från BecoPets är tillverkade&hellip:
 • Beco matskål Fresh Mint

  Beco matskål Fresh Mint
  Nyhet från det populära märket Beco Pets!Miljövänlig matskål med klassisk och enkel design, en mjuk nyans av mintgrön som är lika fräsch som den krispiga myntan som inspirerade till färgen.Matskålarna&hellip:
 • Beco matskål Midnight Blue

  Beco matskål Midnight Blue
  Nyhet från det populära märket Beco Pets!Miljövänlig matskål med en klassisk och enkel design., med en djup blå färg som ska påminna om natthimlen. Matskålen är tillverkad av hållbar bambu,&hellip:
 • Beco kattmatskål Midnight Blue låg kant

  Beco kattmatskål Midnight Blue låg kant
  Populära Beco-skålarna nu med låg kant!Miljövänlig matskål med enkel design och med en låg kant, så att din katt kan äta bekvämt. Kattmatskålen har en naturvit botten och mörkblå ytterkant.Matskålarna&hellip:
 • Underlägg Beco placemat Rosa

  Underlägg Beco placemat Rosa
  Anti-slip underlägg från BecoPets!Underlägg i silikon till dina kattmatskålar, extra bra grepp så att båda kattmatskålar och katt-tassar står stadigt på underlägget under matstunden.Underlägget&hellip: