Active Canis produkter

Active Canis är ett varumärke inriktat på aktiva hundar och deras ägare. De erbjuder högkvalitativa produkter som hundkoppel, sele, halsband, hundskor och reflexvästar. Deras fokus ligger på att förbättra säkerhet, komfort och prestanda under utomhusaktiviteter som promenader, jogging och vandring.

 • Dog Mattress Hundbädd - XS

  Dog Mattress Hundbädd - XS
  Praktisk och lätthanterlig hundbädd att ha som viloplats, eller att lägga i bilburen eller när man är på resande fot. Slitstark och överdraget är tvättbart i maskin på 30 grader.   Produkten erbjuds i följande storlekar: X-Small     48 x 32 x 5,5 cm Small     61 x 43 x 5,5 cm Medium     71 x 47 x 5,5 cm Large     91 x 56 x 5,5 cm X-Large     106 x 69 x 5,5 cm Flexiibel hundbädd som passar för hunden att vila på. Avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin. Kan användas ensamt eller praktiskt på plats i en bilbur/inhängnad för kortare tillfällen.
 • Freeze Popsicle till Hund - Freeze Popsicle

  Freeze Popsicle till Hund - Freeze Popsicle
  En härlig kylande tuggleksak för din valp eller vuxna hund. Leksaken läggs i frysen och kan sedan användas att gnaga på. Passar även utmärkt för valpar att tugga på vid tandväxlingen.  Svalkar din hund under varma dagar. Roligt utformad som en isglass.
 • Pet Lounger Slitstark Hundbädd - 60 x 70 cm

  Pet Lounger Slitstark Hundbädd - 60 x 70 cm
  Slitstark och lätt att torka av. En hundbädd som gör sitt jobb, är användarvänlig och dessuton stilren. Finns i tre olika storlekar för att passa just din hund.  Slitstarkt vinylöverdrag som enkelt tas av via dragkedja. Maskintvätt 30 grader. Mobil och lätt att flytta på grund av dess ringa vikt.