Purina Veterinary Diets produkter

 • Feline HA Hypo Allergenic Cat Formula 1,3 kg

  Feline HA Hypo Allergenic Cat Formula 1,3 kg
  På veterinärs inrådan vid allergi på katt. Purina Veterinary Diets Feline HA är ett veterinärfoder för katter med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans.
 • PVD Canine HA Hypoallergenic Mousse 400 g

  PVD Canine HA Hypoallergenic Mousse 400 g
  Purina® Veterinary Diets Hypoallergenic är ett komplett veterinärfoder i mousseform för både valpar & vuxna hundar. Fodret används vid behandling av födoämnesallergier. Endast en protein- & kolhydratkälla minskar risken för allergiska reaktioner. Proteinet är dessutom hydrolyserat (nedbrutet) till mycket små beståndsdelar som osannolikt framkallar reaktioner. Hundar som lider av foderallergi har ofta reaktioner som hudproblem, matsmältningsproblem eller diarré. Hypoallergenic är mycket lättsmält & därför också lämpligt för hundar med tarmsjukdomar. Ges på inrådan av veterinär. Purina PVD Canine HA Hypoallergenic Mousse
 • Feline NF Renal Function 5 kg

  Feline NF Renal Function 5 kg
  På veterinärs inrådan vid njurproblem på katt. Purina Veterinary Diets Feline NF är ett veterinärfoder för katter med kronisk njurinsufficiens och leversjukdomar.
 • Feline HA Hypo Allergenic Cat Formula 3,5 kg

  Feline HA Hypo Allergenic Cat Formula 3,5 kg
  På veterinärs inrådan vid allergi på katt. Purina Veterinary Diets Feline HA är ett veterinärfoder för katter med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans.
 • Canine HA Hypo Allergenic Dog Formula 11 kg

  Canine HA Hypo Allergenic Dog Formula 11 kg
  På veterinärs inrådan vid allergi & hudproblem. Purina Veterinary Diets Canine HA är ett veterinärfoder för hundar med överkänslighet, foderallergi samt foderintolerans. Hundfodret kan användas för långsiktig behandling & är mycket välsmakande.
 • PVD Canine NF Renal Function Mousse 400 g x 12

  PVD Canine NF Renal Function Mousse 400 g x 12
  Purina® Veterinary Diets RF Renal Function - ett komplett veterinärfoder för vuxna hundar. Våtfodret stödjer njurfunktionen vid kronisk nersatt njurfunktion hos hund. Maten har en begränsad nivå av högkvalitativt protein & fosfor för att minska uppkomsten av urinstenar. Det begränsade proteinet hjälper till att minimera bildningen av toxiner i kroppen samtidigt som hunden bibehåller sin muskelmassa. Tillsatta Omega-3 fettsyror hjälper till att minimera hypertoni & inflammation i urinvägarna. Ges på inrådan av veterinär. Purina PVD Canine NF Renal Function Mousse
 • Canine EN Gastro Enteric Dog Burk 400 g x 12

  Canine EN Gastro Enteric Dog Burk 400 g x 12
  Purina Veterinärfoder - våtmat för hundar med mag- & tarmsjukdommar. På veterinärs inrådan vid diarré & magstörningar för hundar. Purina Veterinary Diets Canin EN är ett veterinärfoder för hundar med akut eller kronisk gastrointestinal sjukdom så som diarré, viktförlust, kräkningar och födoämnesintolerans.
 • PVD Canine OM Obesity Management Mousse 400 g x 12

  PVD Canine OM Obesity Management Mousse 400 g x 12
  Purina® Veterinary Diets Obesity Management är ett komplett veterinärfoder för överviktiga hundar. Fodret hjälper till att minska övervikt & reglerar intaget av glykos. Lågt energiinnehåll & låga nivåer av kolhydrater ger hunden en stabil mättnadskänsla efter måltid.Fodret är kliniskt testat för effektiv viktminskning hos överviktiga hundar. Ett samtidigt högt proteininnehåll säkerställer att viktnedgången blir stabil & att hunden bibehåller sin muskelmassa. När din hund nått sin idealvikt kan utfodring med Obesity Management fortsätta för att bibehålla en hälsosam vikt. Ges på inrådan av veterinär. Purina PVD Canine OM Obesity Management Mousse
 • Canine EN Gastro Enteric Dog Burk 400 g

  Canine EN Gastro Enteric Dog Burk 400 g
  Purina Veterinärfoder - våtmat för hundar med mag- & tarmsjukdommar. På veterinärs inrådan vid diarré & magstörningar för hundar. Purina Veterinary Diets Canin EN är ett veterinärfoder för hundar med akut eller kronisk gastrointestinal sjukdom så som diarré, viktförlust, kräkningar och födoämnesintolerans.
 • Canine EN Gastro Enteric Dog Formula 12 kg

  Canine EN Gastro Enteric Dog Formula 12 kg
  Purina Veterinärfoder - torrfoder för hundar med mag- & tarmsjukdommar. På veterinärs inrådan vid diarré & magstörningar för valpar och unghundar. Purina Veterinary Diets Canine EN är ett veterinärfoder för hundar med akut eller kronisk gastrointestinal sjukdom så som diarré, viktförlust, kräkningar & födoämnesintolerans.
 • Feline DM Function Chicken Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar

  Feline DM Function Chicken Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar
  På veterinärs inrådan vid diabetes hos katt. Purina Veterinary Diets Feline DM är ett veterinärfoder för katter med diabetiska besvär.
 • Feline En St/Ox Gastrointestinal 10 X 85 g

  Feline En St/Ox Gastrointestinal 10 X 85 g
  Purina Veterinary EN St/Ox komplett våtfoder speciellt utformat för katter med akuta mag- och tarmproblem. Vetenskapligt sammansatt med lättsmälta ingredienser och prebiotika för att främja god tarmhälsa. Passar för katter i alla åldrar, även kattungar. Detta våtfoder är lämplig för katter som lider av vanliga tecken på mag- och tarmstörningar, som diarré, aptitlöshet, kräkningar och viktminskning. Noga sammansatt recept för att perfekt uppfylla de näringsmässiga behoven hos katter med försvagat mag- och tarmsystem. Våtfodret har en hög smaklighet, vilket gör att även katter med nedsatt aptit kan bli intresserade av att äta och få i sig viktiga näringsämnen. Vi rekommenderar att rådgöra med en veterinär innan man använder detta våtfoder .
 • PVD Canine OM Obesity Management 12 kg

  PVD Canine OM Obesity Management 12 kg
  Ett komplett torrfoder för hundar för viktminskning hos vuxna hundar. Tillverkat med låga energinivåer och höga nivåer av protein för att främja fettförlust och samtidigt upprätthålla muskelmassa. Det är också välsmakande för att göra det enklare att gå ner i vikt. PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Canine OM Obesity Management är ett komplett veterinärfoder som har bevisats vara effektivt för viktminskning. Det är inte lämpligt för växande eller dräktiga/digivande hundar eller för tillstånd kopplade till höga energikrav.
 • Hydra Care® Feline Hydration Supplement 85 g x 10 st Portionspåsar

  Hydra Care® Feline Hydration Supplement 85 g x 10 st Portionspåsar
  Hydra Care är en vätskeersättning för katter med tillsatta vitaminer & näringsämnen. Den innehåller ett ämne som arbetar för att bibehålla optimala nivåer av vatten på cellnivå. Katter liter ofta av njurproblem & problem med urinvägarna som beror på att katten får i sig för lite vatten. Med hjälp av Hydra Care kan din katt få i sig upp till 50% mer vatten per dag. Hydra Care är framtaget av veterinärer & forskare. Purina Hydra Care® Feline Hydration Supplement
 • PVD Feline UR Urinary Chicken 85 g x 10 st Portionspåsar

  PVD Feline UR Urinary Chicken 85 g x 10 st Portionspåsar
  Ett komplett våtfoder för katter som är vetenskapligt sammanställt för att bidra till näringsmässig hantering av urinvägsproblem (FLUTD) hos katter. Fodret med ST/Ox urinvägssäkerhet bidrar till att minska risken för struvit- och oxalatkristaller och stenbildning i urinvägarna, genom att näringsmässigt hjälpa till i hanteringen av FLUTD, en av de vanligaste orsakerna till urinvägssjukdom hos katter. ?PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary (våtfoder)
 • Feline EN Gastro Enteric Cat Formula 5 kg

  Feline EN Gastro Enteric Cat Formula 5 kg
  På veterinärs inrådan vid störningar i mage och tarm på katt. EN Gastro Enteric från Purina Veterinary Diets.
 • PVD Feline NF Renal Function Salmon Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar

  PVD Feline NF Renal Function Salmon Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar
  På veterinärs inrådan vid njurproblem på katt. Purina Veterinary Diets Feline NF är ett veterinärfoder för katter med kronisk njurinsufficiens & leversjukdomar.
 • PVD Feline NF Renal Function Chicken Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar

  PVD Feline NF Renal Function Chicken Pouch 85 g x 10 st Portionspåsar
  På veterinärs inrådan vid njurproblem på katt. Purina Veterinary Diets Feline NF är ett veterinärfoder för katter med kronisk njurinsufficiens & leversjukdomar.
 • PVD Canine DRM Dermatosis 12 kg

  PVD Canine DRM Dermatosis 12 kg
  Ett komplett torrfoder för valpar och vuxna hundar, vetenskaplig sammansatt för att stödja hudfunktionen i fall av dermatos eller omfattande håravfall. Det här torrfodret för hundar innehåller särskilda näringsämnen som främjar hälsosam hud och päls, med ökade nivåer av särskilda näringsämnen som bidrar till att stödja hudhälsa, utvalda och ett begränsat antal proteinkällor hjälper till att minimera hudreaktioner på grund av foder och ökade nivåer av omega 3-fettsyror. Det här välsmakande veterinärfodret är sammansatt för att bidra till en näringsmässig hantering av hudåkommor hos hundar i alla åldrar. Det innehåller en begränsat antal proteinkällor som vanligtvis inte finns i hundfoder, som bidrar till att minimera hudreaktioner på grund av fodret.