Prima Dog produkter

 • Adult Small Breed Chicken & Potato 4 kg

  Adult Small Breed Chicken & Potato 4 kg
  Komplett superpremiumfoder för vuxna hundar av små & mindre raser. Smakliga & lättsmälta foder med kyckling som proteinkälla. Istället för typiska spannmål t.ex. vete används en blandning av lättsmälta kolhydratkällor potatis, äpple & majs.
 • Wild Bites Vaktel 150 g

  Wild Bites Vaktel 150 g
  Prima Dog Wild Bites hundgodis med vaktel. belöningsbitar med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Godiset är tillverkat av högkvalitativa ingredienser. Med hagtornsbär och laxolja för att boosta immunförsvaret. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!
 • Meaty Treats Chicken Fillet 400 g

  Meaty Treats Chicken Fillet 400 g
  Prima Dog Meaty Treats hundgodis av äkta kycklingfilé. Fettsnålt snacks gjort på 100 % kycklingfilé, perfekt för hundar som behöver hålla vikten. Lätta att klippa i mindre bitar och använda som belöningsgodis eller ge hela som ett snack eller mellanmål.
 • Adult All Breed Salmon & Potato Grain Free 10 kg

  Adult All Breed Salmon & Potato Grain Free 10 kg
  Komplett superpremiumfoder för vuxna hundar i alla storlekar. Smakliga & lättsmälta foder med lax som proteinkälla. Istället för typiska spannmål t.ex. vete används en blandning av lättsmälta kolhydratkällor potatis, äpple & majs.
 • Adult All breed Grainfree Venison & Turkey 1,5kg

  Adult All breed Grainfree Venison & Turkey 1,5kg
  Torrfoder för vuxna hundar av alla raser. Receptet är helt fritt från spannmål & potatis vilket gör det lämpligt för de flesta hundar med känslig mage. Den huvudsakliga råvaran i fodret är välsmakande hjort. Högklassiskt foder för kräsna hundar. Prima Dog Adult All Breed Grain Free Hjort & kalkon
 • Adult All Breed Grain Free Hjort & kalkon 10 kg

  Adult All Breed Grain Free Hjort & kalkon 10 kg
  Torrfoder för vuxna hundar av alla raser. Receptet är helt fritt från spannmål & potatis vilket gör det lämpligt för de flesta hundar med känslig mage. Den huvudsakliga råvaran i fodret är välsmakande hjort. Högklassiskt foder för kräsna hundar. Prima Dog Adult All Breed Grain Free Hjort & kalkon
 • Adult All Breed Lamb & Potato 10 kg

  Adult All Breed Lamb & Potato 10 kg
  Komplett superpremiumfoder för vuxna hundar i alla storlekar. Smakliga & lättsmälta foder med lamm som proteinkälla. Istället för typiska spannmål t.ex. vete används en blandning av lättsmälta kolhydratkällor potatis, äpple & majs.
 • White Roll with Duck 15st 550 g

  White Roll with Duck 15st 550 g
  Prima Dog White Roll tuggrullar med anka. Lite tjockare tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad anka som ger en härlig smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Adult All Breed Chicken & Potato 10 kg

  Adult All Breed Chicken & Potato 10 kg
  Komplett superpremiumfoder för vuxna hundar i alla storlekar. Smakliga & lättsmälta foder med kyckling som proteinkälla. Istället för typiska spannmål t.ex. vete används en blandning av lättsmälta kolhydratkällor potatis, äpple & majs.
 • Rawhide Ribs with Duck 3pack

  Rawhide Ribs with Duck 3pack
  Prima Dog Rawhide Ribs tuggben lindat i utsökt ankkött. Tuggben gjorda på råhud från nöt med unik form. Tuggribsens böjda form gör de enklare för hunden att få grepp om tuggbenet. Dessa fettsnåla snacks är lindade i ankkött som gör det ännu godare! Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Munchy Sticks 100st 1000 g

  Munchy Sticks 100st 1000 g
  Prima Dog Munchy Sticks tuggpinnar av mald råhud. Smala och lättuggade pinnar för små hundar av råhud från nöt. Smakligt och perfekt snacks som håller din hund sysselsatt och samtidigt främjar god tandhälsa.
 • White Roll with Chicken 15st 550 g

  White Roll with Chicken 15st 550 g
  Prima Dog White Roll tuggrullar med kyckling. Lite tjockare tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling som ger en härlig smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Köttkorv Biff & Ris 800 g

  Köttkorv Biff & Ris 800 g
  Prima Dog Köttkorv för vuxna hundar av alla raser. Smakligt våtfoder med biff och ris. Recept med hög kötthalt och helt utan majs och vete. Tillverkat i Europa med högkvalitativa ingredienser.
 • Twisted Stick Duck 45st 400 g

  Twisted Stick Duck 45st 400 g
  Prima Dog Twisted Stick tuggpinnar med anka. Smala tuggben gjorda på vriden råhud från nöt. Lindat med torkad anka som ger en smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Adult All Breed Active Anka & Strömming 10 kg

  Adult All Breed Active Anka & Strömming 10 kg
  Torrfoder för aktiva vuxna hundar av alla raser. Spannmålsfri hundmat framtagen i samarbete med Finska Agilityförbundet med ett recept som tar hänsyn till belastning på leder, brosk & muskler. Högt proteininnehåll & helt fritt från soja, vete, majs & potatis. Prima Dog Adult All Breed Active Anka & Strömming
 • Köttkorv Lamm & Ris 800 g

  Köttkorv Lamm & Ris 800 g
  Prima Dog Köttkorv för vuxna hundar av alla raser. Smakligt våtfoder med lamm och ris. Recept med hög kötthalt och helt utan majs och vete. Tillverkat i Europa med högkvalitativa ingredienser.
 • Filled Rawhide with Chicken 5st 180 g

  Filled Rawhide with Chicken 5st 180 g
  Prima Dog Fylld tuggrulle av råhud med kyckling.. Tuggben gjorda på råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling och inne i tuggrullen finns en överraskande fyllning med kycklinglever vilket ger en unik smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Puppy All Breed Chicken & Potato 4 kg

  Puppy All Breed Chicken & Potato 4 kg
  Valpfoder för växande valpar, dräktiga & digivande tikar. Torrfoder med mycket hög kötthalt, fri från vete, konstgjorda smakämnen & färgämnen. Receptet bidrar med livskraft från nordiska örter & bär. Högklassisk valpmat för valpar i alla storlekar.
 • Northern Treats Bars Lamm & Lax 80 g

  Northern Treats Bars Lamm & Lax 80 g
  Prima Dog Northern Treat Bar lamm-laxstick är ett helt spannmålsfritt hundgodis. Smakligt recept med lamm och lax. Innehåller havtorn som är en naturlig källa till C-vitamin. De mjuka stängerna är lätta att bryta i lagom stora belöningsbitar för din hund. Perfekt hundgodis för träning eller bara som ett extra mumsigt snack.
 • Training Snacks Tuna Bites 50 g

  Training Snacks Tuna Bites 50 g
  Prima Dog Training Snacks hundgodis med tonfisk och torsk. Hundgodis med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Belöningsgodis för hundar gjorda på tonfisk och torsk. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!
 • Twisted Stick Chicken 45st 400 g

  Twisted Stick Chicken 45st 400 g
  Prima Dog Twisted Stick tuggpinnar med kyckling. Smala tuggben gjorda på vriden råhud från nöt. Lindat med torkad kyckling som ger en smakupplevelse för din hund. Tuggben i råhud är en perfekt sysselsättning och främjar god tandhälsa.
 • Training Snacks Chicken Bites 50 g

  Training Snacks Chicken Bites 50 g
  Prima Dog Training Snacks hundgodis med kyckling. Hundgodis med halvfuktig konsistens som ger godiset mycket smak och är lätt att tugga. Belöningsgodis för hundar gjorda på 100 % kyckling. Perfekt storlek på bitarna för hundträningen!
 • Salmon Meal 260 g

  Salmon Meal 260 g
  Prima Dog Salmon Meal portionsförpackat våtfoder för alla vuxna hundar. Smakligt recept med lax och ris. Har hög kötthalt och är helt fri från vete, majs och soja. Innehåller inga konserveringsmedel eller färgämnen. Portionspåsen på 260 g gör att maten är smidig och lätt att ta med när du och din hund är på språng!