Be Nordic produkter

 • Trixie Be Nordic Salmon Balls

  Trixie Be Nordic Salmon Balls
  EgenskaperVarje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera.Be Nordic Salmon Balls är ett gluten- och sockerfritt hundgodis med lax, innehåller hela 67% fisk och försluts i en återförslutningsbar plasthink.AnvändningGluten- och sockerfritt hundgodis.
 • Trixie Be Nordic Fiskben

  Trixie Be Nordic Fiskben
  EgenskaperVarje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera.Be Nordic Fiskben är en kattleksak tillverkad i linnetyg med kattmynta. Säljs i blandade färger.AnvändningKattleksak med mynta.
 • Be Nordic Kattvippa med Fisk

  Be Nordic Kattvippa med Fisk
  EgenskaperVarje produkt från Be Nordic har en unik design och är inspirerad av Tysklands norra kust är landskapet består mestadels av strand och hav. Alla produkter är tillverkade i robusta tyger med tidlösa färger som matchar både strand och hav. Detaljerna är dekorativa och består av bl.a. rep, knutar, ankare, måsar och koordinatera.Be Nordic Kattvippa med Fisk är snygg och slittålig kattvippa med en tillhörande fisk. Tillverkad av linnetyg (av polyester/bomull) och trä, med bjällra och kattmynta. Säljs i två osorterade färger.OBS! Ha alltid din hund under uppsikt när den leker med detta gosedjur, detta är ingen tuggleksak.AnvändningGosedjur med pip.