CareFresh allergivänligt burströ

Populärt inom CareFresh allergivänligt burströ

 • Burströ Vit för smådjur - 10 L

  Burströ Vit för smådjur - 10 L
  Vitt burströ tillverkat av 100% biologiskt pappersmassa som passar perfekt för den allergiska gnagaren! Mysigt och dammfritt bomaterial med mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Ströet har en vit naturell färg och är tillverkat av naturliga cellulosafibrer som passar utmärkt för Gerbiler, Tamråtta och Hamster. Finns i två storlekar: 10 Liter, 50 Liter  Tillverkat i 100% biologisk cellulosafibrer som passar för allergiska smådjur.  Mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Strö i vit färg.
 • Burströ Original för smådjur - 14 L

  Burströ Original för smådjur - 14 L
  Burströ med naturlig färg tillverkat av pappersmassa som passar perfekt för den allergiska gnagaren! Mysigt och dammfritt bomaterial med mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Ströet har en naturlig färg och är tillverkat av biologisk cellulosafibrer som passar utmärkt för Gerbiler, Tamråtta och Hamster.  Finns i två storlekar: 14 Liter, 60 Liter  Passar för allergiska smådjur.  Mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Naturlig färg.
 • Burströ Konfetti för smådjur - 10 L

  Burströ Konfetti för smådjur - 10 L
  Burströ i form av festligt konfetti tillverkat av 100% biologiskt papper som passar perfekt för den allergiska gnagaren! Mysigt och dammfritt bomaterial med mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Ströet har en festlig färg och är tillverkat av naturliga cellulosafibrer som passar utmärkt för Gerbiler, Tamråtta och Hamster. Ett enkelt sätt att liva upp ditt husdjurs bur! Finns i två storlekar: 10 Liter, 50 Liter  Tillverkat i 100% biologisk cellulosafibrer som passar för allergiska smådjur.  Mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Strö med festliga färger.
 • Burströ Skogsgrön för smådjur - 14 L

  Burströ Skogsgrön för smådjur - 14 L
  Skogsgrönt burströ tillverkat av pappersmassa som passar perfekt för den allergiska gnagaren! Mysigt och dammfritt bomaterial med mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll. Ströet har en skogsgrön färg och är tillverkat av naturliga cellulosafibrer som passar utmärkt för Gerbiler, Tamråtta och Hamster.  Finns i två storlekar: 14 Liter, 60 Liter  Passar för allergiska smådjur.  Mycket god absorptionsförmåga och luktkontroll.