Intersand kattsand

Populärt inom Intersand kattsand

 • Odour Lock Calming Breeze (12 kg)

  Odour Lock Calming Breeze (12 kg)
  Egenskaper Odour Lock har en patenterad teknologi som förhindrar att urinet börjar lukta illa och är gjort av 100% naturlera av högsta kvalitet. En lugnande och behaglig doft, Calming Breeze. Med 10 cm sand i kattlådan behövs inget sandbyte på 40 dagar. Odour Lock är 99,9% dammfri och skonsam mot din katts tassar.
 • Odour Lock Lavender Field (12 kg)

  Odour Lock Lavender Field (12 kg)
  Egenskaper 40 dagar dubbelverkande formel mot odör, en patenterad teknologi som förhindrar att urea (den beståndsdel i urin som luktar illa) bildas. Sanden har en en lugnande och behaglig doft av lavendel. Lera av högsta kvalitet, Sodium Bentonit, med extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga.
 • Odour Lock Baby Powder (12 kg)

  Odour Lock Baby Powder (12 kg)
  Egenskaper 40 dagar dubbelverkande formel mot odör, en patenterad teknologi som förhindrar att urea (den beståndsdel i urin som luktar illa) bildas. Sanden har en fräsch och behaglig doft. Lera av högsta kvalitet, Sodium Bentonit, med extrem uppsugningsförmåga och klumpbildande förmåga.
 • Odour Lock Original (6 kg)

  Odour Lock Original (6 kg)
  Egenskaper Odour Lock har en patenterad teknologi som förhindrar att urinet börjar lukta illa och är gjort av 100% naturlera av högsta kvalitet. Med 10 cm sand i kattlådan behövs inget sandbyte på 40 dagar. Odour Lock är 99,9% dammfri och skonsam mot din katts tassar.
ilead