Pussi kattmat

Populärt inom Pussi kattmat

 • Latz 44-pack

  Latz 44-pack
  Pussi Favoriträtter i Gelé Jumbo 44-pack innehåller 44 st påsar om 100 g med innehåll av en god fisk- och köttmeny. Pussi As Good As It Looks är en delikat serie med varierade måltider som tillagats i god gelé med möra fisk- och köttbitar som ger ett resultat av en god och inbjudande smak och doft. Innehåller Omega-6-fettsyror med en fin balans av vitaminer och mineraler som förser katten med det som den behöver.Med Kyckling: Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker. Med Ox: Kött och animaliska biprodukter (varav ox 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineral, socker. Med Lax: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (lax 4%),mineraler, socker. Med Tonfisk: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (tonfisk 4%), mineraler, socker.
 • Latz Agail Kött & Fisk i Gelé

  Latz Agail Kött & Fisk i Gelé
  Pussi AGAIL Kött & Fiskmeny i gelé Multipack 12x100g är en förpackning om 12 portionspåsar med ett innehåll av ett komplett sortiment av foder för vuxna katter. Fodret har tillagats med möra kött- och fiskbitar i saftig gelé som ger ett resultat av både en god doft och smak. Innehållet av viktiga Omega-6-fettsyror kombinerat med en balans av mineraler och vitaminer förser din katt med det den behöver varje dag.Med kyckling: Kött och animaliska biprodukter (varav kyckling 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineraler, socker.Med ox: Kött och animaliska biprodukter (varav ox 4%), vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter, mineral, socker.Med lax: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (lax 4%), mineraler, socker.Med Tonfisk: Kött och animaliska biprodukter, vegetabiliska proteinextrakt, fisk och fiskprodukter (tonfisk 4%), mineraler, socker.Innehåller konserveringsmedel.
 • Latz Agail Doubly Delicious, Gelé

  Latz Agail Doubly Delicious, Gelé
  Pussi Doubly Delicious består av 12 st delikata måltider av möra bitar av två smaskiga smaker i kombination med mustig gelé ger din katt både en smak- och näringsrik upplevelse med variation.- Måltider som till 100% tillfredsställer din katts dagliga behov- Innehåller viktiga omega-6-fettsyror i en välbalanserad kombination med mineraler och vitaminer för att ge din katt ett rörligt och aktivt livFör normalaktiva katter i normalt klimat. Anpassa mängden mat efter din katts individuella behov.Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Förvaras torrt och svalt.
 • Latz Sensations Crunchy Kött i Gelé

  Latz Sensations Crunchy Kött i Gelé
  Pussi Crunchy Crumbles Kött består av en förpackning med en serie måltider och topping att strö på dem för extra god smak och knaprighet. Måltiderna består av möra bitar i smaskig gelé och i kombination med Dry Topping-förpackningen som strös på måltiderna ger du din katt både en smak- och näringsrik upplevelse med stor variation. Förpackningen innehåller hälsosamma måltider baserade på möra bitar av lamm, kyckling, kanin och ox. - Måltider med innehåll som till 100% tillfredställer kattens behov - Innehåller viktiga omega-6-fettsyror i en välbalanserad kombination med mineraler och vitaminer för att ge din katt ett rörligt och aktivt liv- Återförslutningsbar förpackning- Strö 1 tsk crunchies på måltiden (4 g per förp. våtfoder) - För aktiva katter i normalt klimatFör normalaktiva katter i normalt klimat. Anpassa mängden mat efter din katts individuella behov.Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Förvaras torrt och svalt. Analytiska beståndsdelar CrunchyProtein: 28,5 %Fettinnehåll: 12,0 %Råaska: 8,0 %Växttråd: 0,5 %Näringstillsatser:Vitamin A: 35200 mg/kgVitamin D3: 1100 mg/kgVitamin E: 190 mg/kg

Fler tips på Pussi kattmat

 • Latz Sensations Välsmakande rätter i sås

  Latz Sensations Välsmakande rätter i sås
  Pussi Sensations Extras Meat 12-p består av 12 välsmakande måltider av hög kvalité och med mycket näring. - Måltider som till 100% tillfredsställer din katts dagliga behov- Innehåller viktiga omega-6-fettsyror i en välbalanserad kombination med mineraler och vitaminer för att ge din katt ett rörligt och aktivt livFör normalaktiva katter i normalt klimat. Anpassa mängden mat efter din katts individuella behov. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Förvaras torrt och svalt.
 • Latz Sensations Kött i Sås

  Latz Sensations Kött i Sås
  Pussi Sensations Gravy 12-p består av en förpackning med 12 st hälsosamma och smakrika måltider. Måltiderna består av fisk och kött i varierande smaker och av hög kvalité. - Måltider som till 100% tillfredsställer din katts dagliga behov - Innehåller viktiga omega-6-fettsyror i en välbalanserad kombination med mineraler och vitaminer för att ge din katt ett rörligt och aktivt liv För normalaktiva katter i normalt klimat. Anpassa mängden mat efter din katts individuella behov. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Förvaras torrt och svalt.
 • Latz Sensations Extra Kött

  Latz Sensations Extra Kött
  Pussi Sensations Meat & Fish 12-p består av en förpackning med en serie av 12 måltider med högkvalitativa ingredienser. Möra bitar av kött och fisk i kombination med smaskig gelé ger din katt både en smak- och näringsrik upplevelse med stor variation. - Hälsosamma måltider med innehåll som till 100% tillfredsställer kattens behov - Innehåller viktiga omega-6-fettsyror i en välbalanserad kombination med mineraler och vitaminer för att ge din katt ett rörligt och aktivt liv- Återförslutningsbar förpackningFör normalaktiva katter i normalt klimat. Anpassa mängden mat efter din katts individuella behov. Rent och färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt. Förvaras torrt och svalt.