Gourmet Mon Petit kattmat

Populärt inom Gourmet Mon Petit kattmat

 • Gourmet Mon Petit Kyckling (6 x 50 g)

  Gourmet Mon Petit Kyckling (6 x 50 g)
  Egenskaper Denna variant innehåller kyckling, anka och kalkon och måltiderna serveras i förslutna portionspåsar, vilket gör att varje rätt smakar lika bra som den förra. Varje måltid är komplett och balanserad med alla näringsämnen din katt behöver. Portionerna är på 50 g för katter med mindre aptit. Kommer i ett flerpack med sex portionspåsar och olika smak, serverat i en frestande, utsökt sås. Utfodring Till en vuxen katt (4 kg), ge 325 g om dagen fördelat på minst två måltider.
 • Gourmet Mon Petit Fisk (6 x 50 g)

  Gourmet Mon Petit Fisk (6 x 50 g)
  Egenskaper Denna variant innehåller tonfisk, lax och forell och måltiderna serveras i förslutna portionspåsar, vilket gör att varje rätt smakar lika bra som den förra. Varje måltid är komplett och balanserad med alla näringsämnen din katt behöver. Portionerna är på 50 g för katter med mindre aptit. Kommer i ett flerpack med sex portionspåsar och olika smak, serverat i en frestande, utsökt sås. Utfodring Till en vuxen katt (4 kg), ge 325 g om dagen fördelat på minst två måltider.
 • Gourmet Mon Petit Kött (6 x 50 g)

  Gourmet Mon Petit Kött (6 x 50 g)
  Egenskaper Denna variant innehåller oxe, kalv och lamm och måltiderna serveras i förslutna portionspåsar, vilket gör att varje rätt smakar lika bra som den förra. Varje måltid är komplett och balanserad med alla näringsämnen din katt behöver. Portionerna är på 50 g för katter med mindre aptit. Kommer i ett flerpack med sex portionspåsar och olika smak, serverat i en frestande, utsökt sås. Utfodring Till en vuxen katt (4 kg), ge 325 g om dagen fördelat på minst två måltider.
 • Gourmet Mon Petit Kött

  Gourmet Mon Petit Kött
  Sex måltider med tre olika recept i goda såser

Fler tips på Gourmet Mon Petit kattmat

 • Gourmet Mon Petit Fisk

  Gourmet Mon Petit Fisk
  Sex måltider med tre olika recept i goda såser
 • Gourmet Mon Petit Kyckling

  Gourmet Mon Petit Kyckling
  Sex måltider med tre olika recept i goda såser för den kräsna katten
ilead