Gourmet Gold kattmat

Populärt inom Gourmet Gold kattmat

 • Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk (12 x 85 g)

  Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk (12 x 85 g)
  EgenskaperPurina® Gourmet® Gold Mousse med Kött och Fisk är ett välsmakande helfoder med noga utvalda smaker av fisk och kött i en mjuk mousse som kommer falla din katt i smaken. Maten serveras från en konserv. Purina® Gourmet® Gold Mousse Kött och Fisk erbjuder följande smaker:3 x Ox3 x Lever3 x Kalkon3 x TonfiskUtfodringSe detaljerad fodergiva på förpackningen. Fodergiva till höger används för att beräkna förbrukning vid foderprenumeration.AnvändningPurina® Gourmet® Gold Mousse, Rikt på Kött och Fisk, Våtfoder.Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från varierande proteinkällor.Helfoder för vuxna katter.Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Kyckling i Paté (24 x 85 g)

  Gourmet® Gold Kyckling i Paté (24 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför har Gourmet® Gold skapat Terrine, möra bitar med kyckling i en paté som erbjuder din katt njutningen av en lätt och aptitlig konsistens. Användning Gourmet® Gold Kyckling i Paté, Rikt på Kyckling, Våtfoder Ett helfoder med smak av kyckling som innehåller den näring din katt behöver. Våtfoder för katter Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet (24 x 85 g)

  Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet (24 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför erbjuder Gourmet® Gold ett urval av läckra rätter för att skämma bort kattens sofistikerade smaksinne med en ny smakupplevelse vid varje måltid. Med noggrant förberedda och omsorgsfullt tillagade kvalitetsingredienser som ger utsökta rätter. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Tonfisk Mousse, Rikt på fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från tonfisk. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Sauce Selection (4 x 85 g)

  Gourmet® Gold Sauce Selection (4 x 85 g)
  Egenskaper Purina® Gourmet® Gold Sauce Selection innehåller 4 läckra smaker av: 1x85g Oxkött i sås 1x85g Kalkon och anka i sås 1x85g Kyckling och lever i sås 1x85g Lax, sjötunga och kyckling i sås Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Sauce Selection, Rikt på Kött och Fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från varierande proteinkällor. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.

Fler tips på Gourmet Gold kattmat

 • Gourmet® Gold Lax Mousse Wet (12 x 85 g)

  Gourmet® Gold Lax Mousse Wet (12 x 85 g)
  Egenskaper Din katt är en finsmakare som troligen älskar att njuta av nya smakupplevelser. Därför erbjuder Gourmet® Gold ett urval av läckra rätter för att skämma bort kattens sofistikerade smaksinne med en ny smakupplevelse vid varje måltid. Med noggrant förberedda och omsorgsfullt tillagade kvalitetsingredienser som ger utsökta rätter. Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen.Användning Purina® Gourmet® Gold Lax Mousse, Rikt på fisk, Våtfoder. Ett helfoder som innehåller den näring din katt behöver, från lax. Helfoder för vuxna katter. Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Mousse Selection (4 x 85 g)

  Gourmet® Gold Mousse Selection (4 x 85 g)
  Egenskaper Purina® Gourmet® Gold Mousse Selection innehåller 4 läckra smaker av: 1x85g Mousse med Oxkött 1x85g Mousse med Lever 1x85g Mousse med Kalkon 1x85g Mousse med Tonfisk Utfodring Se detaljerad fodergiva på förpackningen. Användning Purina® Gourmet® Gold Kyckling i Paté, Våtfoder Ett helfoder med blandade smaker som innehåller den näring din katt behöver. Våtfoder för katter Förvaras torrt i rumstemperatur.
 • Gourmet® Gold Lax & Kycklingbitar i Sås

  Gourmet® Gold Lax & Kycklingbitar i Sås
  Kattmat med utsökt smak från Purina!
 • Gourmet® Gold Délicatesse Ox & Kyckling i Tomatsås

  Gourmet® Gold Délicatesse Ox & Kyckling i Tomatsås
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet

  Gourmet® Gold Tonfisk Mousse Wet
  Smakrikt kattfoder av tonfisk, lyxig mousse förpackat i små burkar. Kattmat med smak av tonfisk. Kan med fördel varieras med andra smaker i Gourmet-serien.
 • Gourmet® Gold Lamm & Anka i Paté

  Gourmet® Gold Lamm & Anka i Paté
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Délicatesse Havsfisk i Bechamel & Spenatsås

  Gourmet® Gold Délicatesse Havsfisk i Bechamel & Spenatsås
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Lax Mousse Wet

  Gourmet® Gold Lax Mousse Wet
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk

  Gourmet® Gold Mousse Kött & Fisk
  Smakrik mousse baserad på kött eller fisk från Gourmet.
 • Gourmet® Gold Mousse Selection

  Gourmet® Gold Mousse Selection
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Kyckling i Paté

  Gourmet® Gold Kyckling i Paté
  Våtfoder för vuxna katter
 • Gourmet® Gold Sauce Selection

  Gourmet® Gold Sauce Selection
  Våtfoder för vuxna katter, i 4-p
 • Gourmet® Gold Ox i Sås

  Gourmet® Gold Ox i Sås
  Smakrikt kattfoder, bitar i sås förpackat i små burkar. Kattmat med smak av oxkött. Kan med fördel varieras med andra smaker i Gourmet-serien.
ilead