Urban Pup hundleksaker

Populärt inom Urban Pup hundleksaker

 • Hotdog Plush & Squeaky Hundleksak

  Hotdog Plush & Squeaky Hundleksak
  Denna korv är två leksaker i en eftersom korven kan tas bort från brödet - levereras komplett med en korvbricka! Om den här leksaken var riktig skulle din hund slukat den på nolltid, men nu kan den?
 • Pizza Plush & Squeaky Hundleksak

  Pizza Plush & Squeaky Hundleksak
  Alla hundar tycker om pizza, men som vi alla vet är det inte det bästa för dom. Låt hunden istället tugga på denna kalorifria pizza med pepperoni, tomater, basilika och ost! Ju hårdare din hund?
 • Atomic Chicken Plush & Squeaky Hundleksak

  Atomic Chicken Plush & Squeaky Hundleksak
  Huvudet på Atomic Chicken är en robust gummiboll med en knottrig yta täckt av tyg! Perfekt för kastlekar med din hund. Mycket hållbar. Resten av kroppen består av mjukt fluffigt tyg med en inbyggd?
 • Hamburger Plush & Squeaky Hundleksak

  Hamburger Plush & Squeaky Hundleksak
  Detta är en hamburgare som är helt kalorifri men som ändå ser läcker ut! Med sin saftiga köttbit, sallad och ostskiva är den omöjligt för hunden att motstå. Ju hårdare din hund biter ju mer?

Fler tips på Urban Pup hundleksaker

 • Milkshake Plush & Squeaky Hundleksak

  Milkshake Plush & Squeaky Hundleksak
  Njut av en smaskig vanilj-milkshake och beställ även in en saftig hamburgare och pommes från menyn (köps separat). Denna söta och spännande mjukisleksak med pip kommer att hålla din hund road i?
 • Fries Plush & Squeaky Hundleksak

  Fries Plush & Squeaky Hundleksak
  Vem gillar inte pommes frites? Denna roliga hundleksak kommer att hålla din hund road i timmar! Denna pipande, mjuka, söta och roliga leksak är designad för både mys och lek. Storlek: Small - 18cm?
 • Hamburger Meal Deal Box Hundleksak

  Hamburger Meal Deal Box Hundleksak
  Skäm bort din hund med en box fylld av hamburgare, pommes och milkshake! Vem gillar inte snabbmat? Dessa roliga hundleksaker kommer att hålla din hund road i timmar! De pipande, mjuka, söta och roliga?