Doglove hundleksaker

Populärt inom Doglove hundleksaker

 • Doglove Fox hundleksak - L 40 x B 13 x H 10 cm

  Doglove Fox hundleksak - L 40 x B 13 x H 10 cm
  En leksak, många sysselsättningsmöjligheter: hundleksaken Doglove räv ger mycket omväxling eftersom den kan användas både för att dra i och tugga på och för livliga kast- och apporteringslekar. I lugnare stunder är plyschräven också underbar att gosa och kela med tack vare den gosiga, mjuka ytan. Plyschdjuret har ett fast rep som satts fast i form av en ögla som är lätt att hålla i. Den spännande materialmixen bidrar i kombination med den integrerade squeakern till att hundleksaken Doglove räv förblir intressant för din älskling länge. Sist men inte minst har den söta räven ett detaljerat, färgglatt utseende – ett riktigt blickfång i hundkorgen. Doglove Fox hundleksak i korthet: Söt plyschräv för medelstora och stora hundar Med ögla av rep: perfekt för dragkampslekar med din fyrbenta vän Rolig design: gullig look med starka färger och många detaljer Stimulerande squeaker: uppmuntrar till aktivitet Många lekalternativ: kan användas för att kasta, dra, apportera, tugga och gosa Intressant blandning av material: gosigt, mjukt tyg i kombination med fast rep Testat av ett oberoende laboratorium Färg: röd/vit Material: polyester Mått: L 40 x B 13 x H 10 cm Artikelns vikt: ca 130 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.
 • Doglove Hundleksak Häst - L 34 x B 25 x H 13 cm

  Doglove Hundleksak Häst - L 34 x B 25 x H 13 cm
  Skynda, skynda, skynda - lilla hästen springer galopp! Men gå inte för långt bort, för någon väntar redan på att få leka med dig. Doglove hundleksak häst är perfekt för att hålla medelstora och stora hundar sysselsatta och erbjuder din fyrbenta vän varierande kul. Den lilla hästen är tillverkad av en spännande blandning av gosiga tyger och ett fast rep som löper genom insidan av kroppen och sticker ut från sidan. Detta inbjuder till att rycka och tugga. En integrerad squeaker ger ännu mer lekglädje, eftersom den producerar animerande ljud när man biter i den. Doglove hundleksakshäst är färgglad och detaljrik - perfekt som present till din fyrbenta vän. Doglove hundleksak häst i överblick: Rolig plyschleksak för medelstora och stora hundar Söt design: detaljerad design, ett stort blickfång Med robust rep: löper genom kroppen, perfekt för att dra i Roligt pip: uppmuntrar till ytterligare aktivitet Mångsidig underhållning: lämplig för att kasta, dra i, hämta, tugga och gosa med Intressant materialmix: består av gosiga tyger och stadigt rep Testad av oberoende laboratorium Färg: brun/vit Material: polyester Mått: L 34 x B 25 x H 13 cm Föremålets vikt: ca 160 g Skötselråd: Handtvätt Observera: Som med alla andra produkter, vänligen övervaka ditt husdjur när du leker med denna leksak. Kontrollera regelbundet om produkten är skadad och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar har gått förlorade, annars kan det inte uteslutas att djuret skadas.
 • Doglove Crocodile hundleksak - L 41 x B 24 x H 10 cm

  Doglove Crocodile hundleksak - L 41 x B 24 x H 10 cm
  Tror du att krokodiler inte går att leka med? Där har du fel! Hundleksaken Crocodile från Doglove är beviset. Det söta plyschdjuret har en detaljerad, färgglad design som verkligen drar blickarna till sig och garanterar omväxlande lekglädje för din fyrbenta vän. Hundleksaken Crocodile från Doglove består av en intressant materialmix: här kombineras mjuka tyger med ett fast rep som går genom kroppen och är mycket robust. Det gör att leksaken passar perfekt för att dra i, tugga på och kasta med. För att uppmuntra din hund att leka med krokodilen ännu mer finns det en squeaker i leksaken som ger spännande ljud ifrån sig när man trycker på den och biter i den. Doglove hundleksak Crocodile i korthet: Rolig plyschkrokodil för medelstora och stora hundar Med robust rep: går genom hela kroppen, perfekt för vilda dragkampslekar Integrerad squeaker: skojiga ljud uppmuntrar till lek Mångsidiga lekmöjligheter: lämplig för att kasta med, dra i, apportera, tugga på och kela med Olika material: spännande blandning av mjuka tyger och fast rep Fin design: trevlig krokodil i lysande färger Testat av ett oberoende laboratorium Färg: grön, gul Material: polyester Mått: L 41 x B 24 x 10 cm Artikelns vikt: ca 160 g Skötselråd: handtvätt Observera: Precis som med alla djurleksaker, ska den endast användas under uppsikt. Kontrollera regelbundet att produkten är hel och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar saknas. Annars finns det risk att djuret skadar sig.